Fotografering i Spanien

Nu åker jag ned till Spanien för att fotografera där i en vecka. Längtar sååå! :) Spanien bjuder verkligen på så många kontraster: Antika städer med vackra gamla byggnader blandat med supermoderna lyxiga .

Varierande natur: Medelhavet med de vackra stränderna, bergen med pinjeskogarna. Olivlundarna och alla apelsinodlingarna….. :) För att inte tala om det myllrande folklivet i städerna.

 

Jag kommer att kånka runt på tung kamera utrustning som vanligt när jag reser, klättra och gå på möjliga och omöjliga ställen, allt för att ta mina bilder…Träning och ren rekreation på en och
samma gång! ;)

 

 

 

 

 

3 svar på ”Fotografering i Spanien”

  1. Åh va roligt med en fotoresa till Spanien! Du kommer att få hur många fina bilder som helst. Ska bli jätteroligt att få se dom sen, för jag hoppas verkligen att du kommer att lägga upp dom här sen :)

    1. Jomen visst kommer jag att göra det!!! :D Och visst är det så himla PERFEKT med kombinationen resa OCH fota! Finns inget bättre! Eller hur? ;)

      1. Härligt! Ska bli jätteroligt att se sen som sagt :)

        Jag håller helt och hållet med, kombinationen resa och fota är bäst! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.