Vinter fotografering utanför Lidköping

För ett tag sedan ordnade jag en tävling på Facebook. Vinnaren skulle få en fotostyling och sedan en fotografering. De tävlande skulle för att få vara med i tävlingen, motivera varför de ville vinna.

Problemet var bara att jag hade så otroligt svårt att välja vinnare!

 

Så många tjejer/kvinnor och alla hade unika anledningar till varför just de förtjänade att vinna! :) Det hela slutade med att jag istället för en vinnare, valde fyra…! Caisa som blev en av vinnarna och hon som jag fotograferade först, beskrev själv att hon hade en för tidig 40-års kris och kände att ju mer åren gick, så ju mindre fin kände hon sig….

Jag ville visa Caisa vad jag såg, en otroligt vacker kvinna som inte alls blev ”sämre” med åren, utan tvärt om bara blev vackrare! :)

 

Caisa ville bli fotograferad i en ljus romantisk klänning, och jag kände direkt att det skulle bli oerhört vackert om vi tog fotograferingen på en lång, öde strand ( ja, för vem behöver trängas på en strand i november..! ;) ). Vi bestämde oss för att fotograferingen skulle äga rum vid Söne och Svalnäs utanför Lidköping. Vädret var naturligtvis opålitligt som det gärna är i oktober och november, så efter att få ställa in den första fotograferingen i oktober på grund av vädret, så fick vi äntligen till det, och vi kunde fotografera!

 

Vädret var visserligen kallt, och himlen mulen med tunga, tunga moln. Ett vanligt deprimerande novemberväder helt enkelt! ;) Men med varmt kaffe och paus i uppvärmd bil, så blev fotograferingen sååå lyckad! Caisa visade sig vara van att stå framför kameran sedan lite modellande när hon var yngre, och var både naturlig och avslappnad. Helt enkelt väldigt lätt att fota! :)

 

Jag vågade inte föreslå det…men Caisa gjorde det själv: ”jag kanske ska vara barfota…?” Så när Caisa bytte kläder till en kort blå klänning, så slängde hon helt enkelt av sig skorna också och gick barfota i vattenbrynet! Coooolt! ;)

En av fördelarna med att arbeta som fotograf är verkligen alla underbara och härliga människor man träffar på, och Caisa är verkligen en av dom! :)

 

Fler bilder kommer snart från vår fotografering!

 

 

_MG_6583

 

 

 

4 svar på ”Vinter fotografering utanför Lidköping”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.